Clabots Bart weet als technieker van industriële machines uit Zemst als geen ander hoe elk probleem snel op te lossen. 

Contacteer ons

Bel ons
Van bijberoep tot expert

Specialist machine onderhoud

Wat in 2014 begon als bijberoep evolueerde razendsnel tot een dagelijkse activiteit zodat Bart Clabots op het eind van hetzelfde jaar reeds overstapte naar zelfstandige in hoofdberoep. Meer en meer betoncentrales en andere bedrijven deden een beroep op de uitmuntende service en vakkennis van deze ervaren mecanicien in machine onderhoud uit Zemst met een standvastige uitbreiding tot gevolg.

De juiste man op de juiste plaats

Bart Clabots werkt met andere zelfstandigen en onderaannemers samen. Hij kent dan ook de meest gespecialiseerde mensen voor elke taak. Dit resulteert steevast in een snelle en correcte herstelling of uitvoering van elke opdracht.

Kwaliteitsmateriaal

Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsmateriaal dat ervoor zorgt dat elk werk perfect kan uitgevoerd worden. Geen knip- en plakactiviteiten dus met allerhande restjes maar puur vakmanschap tot in de kleinste details.

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren man voor al uw machine onderhoud regio Zemst en omstreken? Houdt  u ervan snel en correct geholpen te worden? Is een no-nonsens mentaliteit hetgeen u zoekt? Kies dan voor Clabots Bart!

Clikc+